Facebook Twitter Fotos Google+ Fotos Picasa
NOTÍCIES

REGATA PRIMERA BANDERA BLAVA VILA DE CAMBRILS 2018
03-08-2018

1ª BANDERA BLAVA VILA DE CAMBRILS

9 de setembre de 2018

 Camp de regates

Davant Platja de la Riera d’Alforja. A costat de ponent del port de Cambrils.

Platja Riera d'Alforja

Horari

Les regates s’iniciaran a partir de les 10 de matí.

Participants

Hi poden participar tripulacions de Rem Social (no tripulacions de competicions oficials) en modalitat masculí, femení i mixtes. Tripulacions de 8v + 1 timoner/a.

Vestuari

Els integrants de cada tripulació hauran d’anar uniformats de manera igual, la mateixa samarreta per tota la tripulació.

Inscripcions, acolliment i contacte

Us podeu inscriure a través de l’adreça info@ventdestrop.com, o posant-vos en contacte amb les persones d’organització Maite Roca, mòbil 606331383 i Javi Mañas,  mòbil 696446960.

Sorteig i assignació dels carrers

El sorteig de l’assignació dels carrers i eliminatòries per l’ordre de sortida, es realitzarà una vegada confirmades las participacions, per sistema aleatori.

Trofeus

1er CLASSIFICAT    BANDERA BLAVA VILA DE CAMBRILS

2on CLASSIFICAT   Medalla Argent

3er CLASSIFICAT    Medalla Bronze

 

Homenatge a Fede Baillo

Enguany ens ha deixat un company que ha format part i ha col·laborat durant molts anys amb club i al que volem fer el reconeixement com a soci honorífic, consistirà  amb el lliurament d’un record del nostre club  a una entitat de Cambrils.

Més Informació

Després de la Regata es farà una fideuà per als participants i acompanyants. La data límit per reservar és el 3 de setembre. Les reserves han de ser totals per club, no podem agafar reserves individuals, cada club ha d’informar dels quants vindran a la fideuà. El preu és de 6 € per persona, beguda inclosa. Contacte Sònia Mariné, mòbil 638008450.

Al llarg de tot el matí hi haurà servei de bar a la mateixa platja.

 

 

 

PROCESSO MARE DE DEU DEL CARME 2018
23-07-2018

De nou un grup de socis i sòcies de Vent d'Estrop juntament amb les seves famílies van participar a la Processó de la Mare de Déu del Carme que va tenir lloc el passat dissabte 21 de juliol. Enguany amb la participació dels companys i companyes de Tarragona. Entre tots i totes vam formar part del seguici festiu que a partir de la Plaça de l'Església de Sant Pare va un recorregut fins al moll, on la imatge s'embarca i es fa la processó marítima. Després es torna al moll i es fa el recorregut invers per tornar la imatge de la M. de Déu del Carme a l'Església. Aquestes són un recull de fotografies de l'acte. 

 

REGATES POPULARS I SOCIALS SANT PERE 2018
25-06-2018

La tripulació “Vogadoms” de Riudoms va ser la guanyadora

La guanyadora d’enguany va ser la tripulació “Vogadoms” formada per riudomencs amb el timoner Victor Edo, que amb un temps de 2:11,55 m. va ser la guanyadora de la final, davant de l’altra tripulació riudomenca “Vogaboys” que van quedar segona amb 2:19,98 m. amb la timonera Maite Roca.  El tercer lloc va ser per “Los Flamencos” amb un temps de 2: 20,88 m amb la timonera Pat Perpinyà. Les altres tripulacions participants van ser “Vent d’Estorb”, “Xof Xof” 1 i 2, “Girlscouts, “Vogavantis” “Advogadors” i “Els Estrellats”. També hi va haver temps per dues mànegues d’exhibició formades per vogadors i vogadores  amb experiència, amb les tripulacions “Les Divines” de Cambrils, “Bisturí” del club nàutic de Tarragona i “Las Mañicas” de Cambrils.  Al finalitzar les regates tots els participants i assistents van poder gaudir d’una fideuà davant de l’edifici de la Confraria de Pescadors.  

Els segons van ser els també riudomencs "Vogaboys"

 La tercera tripulació va ser "Los Flamencos"

 

 

 

 

ELSA ESPOT GUANYADORA DE LA SAMARRETA I LA QUOTA ANUAL A LA FIRA MARITIMA
25-05-2018

 

 

El dia 24 de juny Vent d’Estrop va fer el lliurament  del premi que vam sortejar a la Fira Marítima Costa Daurada a Cambrils que es va fer al port dels dies 17 al 20 de maig.  La guanyadora del premi consistent en una samarreta del club i una quota anual, va ser  Elsa Espot. La vicepresidenta del club, Montse Garcia Cristià, va fer l’encarregada de fer l’entrega del premi.

Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va ser present a la Fira Marítima amb un estand i fent passejos amb llagut als visitants de la Fira

 

 

MOLTA PARTICIPACIO A LA BARCA DE NOVELLS DELS DIMECTES
25-05-2018

Quan comencem la temperada estiuenca cada vegada més persones s’interessen per participar en les tripulacions de novells que surten de 8 a 9 del vespre els dimecres. És una bona manera de gaudir d’un esport apassionant i d’una estona de navegació pel mar. Segur que molt voldrien continuar amb nosaltres.

VENT D'ESTROP CAMPIO DE CATALUNYA PER CLUBS A BANYOLES 2018
10-05-2018

 

 

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils ha aconseguit una nova fita esportiva al  rebre el títol de campió de Catalunya per clubs al Campionat de Llaüt Mediterrani que va tenir lloc el dimenge dia 6 de maig  al llac de Banyoles (Pla de l'Estany), on Vent d’Estrop va participar en cinc categories.

Ser campió per clubs ha estat possible gràcies  als tres primers llocs aconseguits en les categories de juvenil masculí, juvenil femení i veterà femení. Les altres dues tripulacions de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils que també van participar al campionat van ser l’absolut masculí i el sènior femení, ambdós van ser quints de les seves categories.

En aquest campionat de Catalunya celebrat a Banyoles hi van participar deu clubs de banc fix de tot Catalunya en sis categories diferents, i amb un total de trenta-quatre tripulacions.

 

 

 

 

 

CSS Válido!