Facebook Twitter Fotos Google+ Fotos Picasa
NOTÍCIES

REGATES POPULARS I SOCIALS SANT PERE 2018
25-06-2018

La tripulació “Vogadoms” de Riudoms va ser la guanyadora

La guanyadora d’enguany va ser la tripulació “Vogadoms” formada per riudomencs amb el timoner Victor Edo, que amb un temps de 2:11,55 m. va ser la guanyadora de la final, davant de l’altra tripulació riudomenca “Vogaboys” que van quedar segona amb 2:19,98 m. amb la timonera Maite Roca.  El tercer lloc va ser per “Los Flamencos” amb un temps de 2: 20,88 m amb la timonera Pat Perpinyà. Les altres tripulacions participants van ser “Vent d’Estorb”, “Xof Xof” 1 i 2, “Girlscouts, “Vogavantis” “Advogadors” i “Els Estrellats”. També hi va haver temps per dues mànegues d’exhibició formades per vogadors i vogadores  amb experiència, amb les tripulacions “Les Divines” de Cambrils, “Bisturí” del club nàutic de Tarragona i “Las Mañicas” de Cambrils.  Al finalitzar les regates tots els participants i assistents van poder gaudir d’una fideuà davant de l’edifici de la Confraria de Pescadors.  

Els segons van ser els també riudomencs "Vogaboys"

 La tercera tripulació va ser "Los Flamencos"

 

 

 

 

ELSA ESPOT GUANYADORA DE LA SAMARRETA I LA QUOTA ANUAL A LA FIRA MARITIMA
25-05-2018

 

 

El dia 24 de juny Vent d’Estrop va fer el lliurament  del premi que vam sortejar a la Fira Marítima Costa Daurada a Cambrils que es va fer al port dels dies 17 al 20 de maig.  La guanyadora del premi consistent en una samarreta del club i una quota anual, va ser  Elsa Espot. La vicepresidenta del club, Montse Garcia Cristià, va fer l’encarregada de fer l’entrega del premi.

Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va ser present a la Fira Marítima amb un estand i fent passejos amb llagut als visitants de la Fira

 

 

MOLTA PARTICIPACIO A LA BARCA DE NOVELLS DELS DIMECTES
25-05-2018

Quan comencem la temperada estiuenca cada vegada més persones s’interessen per participar en les tripulacions de novells que surten de 8 a 9 del vespre els dimecres. És una bona manera de gaudir d’un esport apassionant i d’una estona de navegació pel mar. Segur que molt voldrien continuar amb nosaltres.

VENT D'ESTROP CAMPIO DE CATALUNYA PER CLUBS A BANYOLES 2018
10-05-2018

 

 

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils ha aconseguit una nova fita esportiva al  rebre el títol de campió de Catalunya per clubs al Campionat de Llaüt Mediterrani que va tenir lloc el dimenge dia 6 de maig  al llac de Banyoles (Pla de l'Estany), on Vent d’Estrop va participar en cinc categories.

Ser campió per clubs ha estat possible gràcies  als tres primers llocs aconseguits en les categories de juvenil masculí, juvenil femení i veterà femení. Les altres dues tripulacions de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils que també van participar al campionat van ser l’absolut masculí i el sènior femení, ambdós van ser quints de les seves categories.

En aquest campionat de Catalunya celebrat a Banyoles hi van participar deu clubs de banc fix de tot Catalunya en sis categories diferents, i amb un total de trenta-quatre tripulacions.

 

 

 

 

 

CSS Válido!